Ron Howardin kädenjälki näkyy tulevassa Han Solo -elokuvassa paljon enemmän kuin oli tarkoitus – ”Hän oli kuin laser”

Näyttelijä koki nostalgisia fiiliksiä.

24.12.2017 14:40

Han Solo -elokuvan kuvauksia oli jäljellä vain kolme viikkoa, kun Lucasfilm irtisanoi alkuperäiset ohjaajat Phil Lordin ja Chris Millerin. Tilalle palkattiin kokenut Ron Howard.

Howardin piti tehdä uusintakuvauksia jonkin verran. Näyttelijä Paul Bettanyn mukaan ohjaaja kuvasi lopulta paljon enemmän uusiksi, kuin mitä Lucasfilm oli alun perin tarkoittanut.

Lucasfilm kuitenkin antoi hänen kuvata kohtaukset uudestaan, koska hänen työn jälkensä oli niin upeaa.

– Hänen näyttämöllepanonsa on niin helvetin erinomaista… Hän kävi käsiksi materiaaliin ja oli tarkka kuin laser, selvittäen itselleen mitä oli tehtävä olemassaolevan materiaalin perusteella. Kun pyörät lähtivät liikkeelle, kaikki tunsivat itsensä niin varmaksi hänen seurassaan. Ja he antoivat hänelle lisää vapauksia. Hän kuvasi paljon enemmän, kuin alun perin oli tarkoitus, Bettany hehkutti.

Bettany on ollut innoissaan roolistaan ja se on tuonut hänelle nostalgisia tunteita.

– Yhtäkkiä olen galaksienvälinen gangsteri kävelemässä portaita alas, kun R2-droidi kulkee ohi kuljettaen samppanjaa. Minulta putosi leuka lattialle… Sain sen tunteen, jota en ole kokenut sen jälkeen, kun olin ensimmäistä kertaa elokuvan kuvauksissa – olin pieni poika tekemässä maailman parasta työtä, Bettany maalaili.

Bettany kertoi aiemmin täällä, minkälainen tyylilaji Han Solo -elokuvassa on: Han Solo -elokuva tulee yllättämään katsojat.

Lähde: Geek Tyrant

Lisää luettavaa