Han Solo -elokuvassa nähdään kaksi suosittua Star Wars -hahmoa virallisen kaanonin ulkopuolelta (kuva)

Monille mieluisa yllätys.

16.10.2017 23:31

Han Solo -elokuvasta tuli ainakin joillekin ”hardcore-faneille” kertaheitolla mielenkiintoisempi. Ron Howard nimittäin teki jännittävän paljastuksen Twitterissä.

Ohjaaja jakoi kuvan kaksikosta Tag ja Bink. Parivaljakko on tuttu Star Wars Legends -sarjakuvista, joita julkaistiin ennen kuin Disney osti Lucasfilmin itselleen. Vaikka Disney hylkäsi niin sanotun Expanded Universe -ulottuvuuden virallisesta kaanonista, toimi ei kuitenkaan estä käyttämästä EU-maailmasta ideoita ja hahmoja Disneyn niin halutessaan.

Tag Greenley ja Bink Otauma ovat koomissävytteisiä kapinallisten puolen hahmoja, jotka ovat sarjakuvissa aina silloin tällöin törmänneet Star Wars -universumin tunnetuimpiin hahmoihin. Heistä tuli välittömästi suosittuja sankareita fanien keskuudessa. Tagia esittää yllättäen käsikirjoittaja Jon Kasdan ja Binkiä Toby Hefferman.

– Olen (Tagin ja Binkin) suuri fani ja minun oli pakko saada heidät mukaan – ja sitten minun täytyi näytellä itse (Toby Heffermanin kanssa) tehdäkseni hahmolle kunniaa, Kasdan kirjoitti Twitterissä.

Alla kuva parivaljakosta. Ilmeisesti kyseessä on peitetehtävä, koska heillä on päällään Imperiumin univormut.

Lähde: Slash Film

Lisää luettavaa