Roolipeli herää henkiin Viaplayn uudessa kauhusarjassa

Dystopia on Viaplayn kolmas kauhusarja.

null

Viaplayn uutta Dystopia-alkuperäissarjaa kuvataan Lindesbergin metsissä Ruotsissa.

Sarjassa joukko ystäviä järjestää hylätyssä tehtaassa post-apokalyptisen roolipelin, joka herättää eloon pimeitä voimia sekä ryhmän jäsenissä että sen ulkopuolella.

Pääosissa nähdään Madeleine Martin, Happy Jankell, Johan Hedenberg ja Johan Hafezi.

”On harvinaista tehdä tämän genren sarjaa Ruotsissa, mutta kun yritys uskaltaa mennä idean kanssa päätyyn saakka, ei auta kun hypätä itsekin mukaan. Kauhu on genrenä minulle täysin uusi, mutta tartuin haasteeseen! Uskon tästä syntyvän jotain ainutlaatuista. Olen myös erittäin vaikuttunut tuotannostamme, se tuntuu laadultaan amerikkaiselta,” kertoo Madeleine Martin.

”Olen rakastanut kauhua siitä saakka, kun näin lapsena elokuvat Hohto, Alien ja Rosemaryn painajainen. Dystopia on psykologinen kauhusarja, jonka kansainvälistä tunnelmaa on ammennettu Chernobyl-sarjasta sekä elokuvista Black Swan ja Jaakobin painajainen. Uskon, että katsojat tunnistavat Dystopiassa myös tunnelmaa Svartsjönin ensimmäiseltä kaudelta. Hylätyn tehtaan ympäristö on fantastinen ja luo täysin ainutlaatuiset olosuhteet psykologiselle kauhudraamalle,” ohjaaja Richard Jarnhed kommentoi.

Dystopia on Viaplayn kolmas kauhusarja. Tänä syksynä ensi-iltansa saa kauhua ja high school -draamaa yhdistelevä Cryptid, ja vuonna 2016 ensi-iltansa sai tummasävyinen kauhusarja Svartsjön.

Kahdeksanosainen Dystopia saa ensi-iltansa Viaplayssa vuonna 2021.