Ruby Rose kohdisti hurjia syytöksiä Batwoman-sarjan vetäjästä, tuottajista, Warnerin pomoista ja itse tv-kanavasta

Hurjia juttuja.

Supersankarifanit olivat kummissaan, kun Batwoman-sarjan tähti Ruby Rose jouduttiin vaihtamaan Javicia Leslieen toista kautta varten. Viralliseksi syyksi kerrottiin Rosen fyysiset vammat; hän ei enää voinut kuvata toimintakohtauksia.

Nyt Rose on kuitenkin paljastanut pitkässä Instagram-tarinassaan aivan muuta. Hän syyttää Warner Bros. -studion tv-puolen pomoa Peter Rothia ja Batwomanin vetäjää Caroline Driesia sekä muita tahoja hänen potkuistaan.

Rose julkaisi tusinan verran erilaisia Instagram-tarinoita, joissa hän haukkuu kaikki sarjaan liittyvät tahot poissulkien näyttelijät. Roth saa pahimmat syytteet niskaansa: Rose syyttää miestä seksuaalisista rikkomuksista.

Rose julkaisi kuvan sairaalareissultaan, jossa hänen kylkiluidensa todettiin olevan jollain tapaa rikki. Rose syyttää The CW -kanavan pomoja näiden tietojen pimittämisestä. Mikäli hän olisi saanut röntgenkuvat, tuotanto olisi jouduttu keskeyttämään toipilasajaksi, mutta nyt Rose joutui palaamaan töihin vain kymmenen päivää onnettomuuden jälkeen.

Studiopomo Roth oli Rosen mukana uhannut erottavansa koko sarjan tuotantotiimin näyttelijöineen, mikäli Rose ei palaisi kuvauksiin. Roth syytti myös Rosea siitä, että tuotanto menettää miljoonia dollareita hänen takiaan.

Rose kertoi, että myös muut kuvauksissa työskennelleet ihmiset loukkaantuivat tuotannossa. Eräskin sai kolmannen asteen palovammoja, eikä hänelle tarjottu terapiaa, vaikka hänen kosvojensa iho kuoriutui irti.

Rose vihjailee myös eräästä tapauksesta, jossa tuotannon assistentti sai neliraajahalvaukseen johtaneen vamman, mutta pomot väittivät hänen käyttäneen kännykkää onnettomuuden sattuessa, joten tapaus vieritettiin hänen syykseen.

Sarjan vetäjä Caroline Dries ei Rosen mukana suostunut sulkemaan tuotantoa, kun koronapandemia käynnistyi, eikä nainen käynyt kuvauksissa muutenkaan kuin 4-5 kertaa.

Rose syyttää koko tuotantotiimiä Batwoman-hahmon pilaamisesta epäammattimaisen tuotannon takia.

Lue pitkä juttu Cinemablendin sivuilta.

Aiheeseen liittyvät jutut