Ryan Reynolds paljastaa, miksi halusi puhua julkisesti mielenterveysongelmistaan

Rohkea päätös, josta on aivan varmasti apua myös muille.

7.6.2021 16:15

Ryan Reynolds on hauska mies, joka tunnetaan muun muassa rääväsuisesta Deadpool-hahmostaan. Moni ei kuitenkaan ole tiennyt, että mies kärsii pahasta ahdistuksesta. Reynolds kertoi asiasta hiljattain julkisesti (katso alta).

44-vuotias miekkonen on kertonut, miksi hän halusi tehdä paljastuksen juuri nyt.

Hänen mielestään mielenterveysasioista ei puhuta tarpeeksi, joten hän halusi tulla niin sanotusti kaapista ulos kolmen tyttärensä ja vaimonsa Blake Livelyn takia. Hän haluaa toimia hyvänä esikuvana lapsilleen.

– Halusin puhua näistä asioista, koska minulla on kolme tytärtä kotona, ja yksi töistäni on kasvattaa heitä. Haluan myös opettaa heille mitä ovat muun muassa suru, ahdistus tai viha. Kaikille näille tunteille on oma paikkansa elämässä. Itse tulen kodista, jossa ei ollut tilaa tunteille. Enkä sano, että vanhempani olisivat kasvattaneet minut huonosti, he ovat vain aivan erilaista sukupolvea, Reynolds kertoo ET-lehden haastattelussa.

Reynolds ei halua kasvattaa lapsistaan kylmiä ihmisiä, jotka patoavat tunteensa sisälle. Ymmärrettävää, sillä tunteiden patoaminen aiheuttaa mielenterveysongelmia.

– Halusin myös purkaa mielenterveysongelmiin liittyviä tabuja ja stigmoja. Tiedän kokemuksesta, että aina kun olen pohjalla, tunnen painivani näiden asioiden kanssa yksin. En halua mitenkään velloa itsesäälissä, mutta uskon, että puhuminen auttaa ja se on erityisen tärkeää. Jos puhun näistä asioista julkisesti, ehkä myös muut uskaltavat tehdä saman.

Hieno päätös mieheltä, jota pidetään rempseän avoimena huumoriveikkona. Hattu päästä.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa