Ryan Reynoldsin vaimo Blake Lively muutti kantaansa alastomuudesta – nähdään tulevassa elokuvassa osittain nakuna

Blake Lively näyttelee uudessa leffassaan sokeaa naista, Ginaa. All I See Is You -nimisessä elokuvassa on myös alastonkohtaus, jollaista Lively ei ole vielä urallaan tehnyt.

Livelyn hahmo saa kirurgisen operaation avulla näkönsä takaisin. Operaatio muuttaa naisen elämän. Näyttelijätär on ylpeä roolisuorituksestaan, mutta se vaati alastonkohtauksen tekoa – eikä hän ole sellaisia ennen tehnyt.

Eipä ollut myöskään kaukana, ettei Lively olisi edes lukenut koko käsikirjoitusta, sillä hänen taustatiiminsä oletti, että elokuva ei näyttelijätärtä kiinnosta alastonkohtauksen takia. Ohjaaja Marc Forster ei myöskään halunnut poistaa sitä elokuvasta.

– Ajattelin, että jokainen ihminen voi muuttaa kantaansa. Luen ensin kässärin, ja jos se on hyvä, niin houkuttelen hänet poistamaan alastonkohtaukset, Lively kertoo Vanity Fairin haastattelussa.

Näyttelijätär kuitenkin rakastui käsikirjoitukseen, ja alastonkohtauskin oli niin hyvin kirjoitettu, ettei se lopulta haitannut.

– Minusta alastomuus on jotenkin niin häiritsevää. Rakastan miestäni, mutta jos jossain on tissit näkyvillä… olen vain ihminen! Kun näkyvillä on alastomat tissit, hän katsoo niitä, Lively nauraa.

All I See You avaa USA:ssa lokakuun 27. päivä. Suomen mahdollisesta ensi-illasta ei ole vielä tietoa.

Alla traileri.

YouTube video

Lähde: Cosmopolitan

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut