”Saavuin näyttelijäkaartiin sinkkuna ja lähdin naimisissa.” – Rakkaus roihahti yllättäen Marvel-hitti Shang-Chin kulisseissa

Jälleen yksi pari löysi toisensa leffakuvausten tiimellyksessä.

8.9.2021 16:30

Vasta viime viikonloppuna maailmanlaajuisesti elokuvateattereihin saapunut Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings on ehtinyt niittää jo runsain mitoin mainetta, kunniaa sekä dollarin seteleitä. Nyt yksi elokuvan päätähdistä, Meng’er Zhang, on paljastanut, että hän on löytänyt MCU-hitin ansiosta itselleen myös aviomiehen.

Zhang esittää elokuvassa nimikkosankari Shang-Chin (Simu Liu) kunnianhimoista ja taisteluvalmista siskoa Xialingia. Naisen roolisuoritus on saanut osakseen paljon kiitosta niin kriitikoilta kuin faneiltakin ja monet ovatkin olleet suuresti yllättyneitä saadessaan tietää, että rooli on itse asiassa naisen ensimmäinen valkokangas-työ. Teatterin puolelta häneltä löytyy pitkäaikaisempaa kokemusta.

Kuvausten edetessä Zhang tutustui elokuvan taistelusuunnittelija Yung Leehen eikä aikaakaan, kun kaksikko tajusi viihtyvänsä toistensa seurassa paremmin kuin hyvin. 10. toukokuuta 2021 he sanoivat toisilleen ”tahdon” ilman suurempia kosintoja, sormuksia tai seremonioita. Shang-Chin näyttelijät ja muu työryhmä kuitenkin järjestivät heille mm. Disneyland-reissun ja karaokeillan juhlan kunniaksi.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings nyt elokuvateattereissa. Alla virallinen traileri.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa