Salma Hayekilla raju väite Hollywood-mogulista – halusi antaa oraaliseksiä, mutta uhkasi myös tappaa

Lisää paljastuksia Harvey Weinsteinista.

14.12.2017 15:05

Salma Hayek kirjoitti New York Timesiin esseen, jossa hän kuvaili kokemuksiaan työskentelystä tuottajamoguli Harvey Weinsteinin kanssa. Hayekin mukaan hän sai kestää seksuaalista lähentelyä ja väkivallalla uhkailua.

Hayek väittää, että hän joutui vuosia torjumaan tuottajan seksuaalisia vaatimuksia.

– Jouduin kieltäytymään avaamasta ovea hänelle mihin tahansa vuorokauden aikaan, hotellista hotelliin, paikasta paikkaan, missä tahansa mihin hän saattaisi yllättäen ilmestyä. Mukaan lukien elokuvan kuvaukset, joihin hän ei edes liittynyt millään lailla, Hayek kirjoitti.

– Jouduin kieltäytymään käymästä suihkussa hänen kanssaan. Kieltäydyin antamasta lupaa hänen katsella, kun käyn suihkussa. Kielsin häntä antamasta minulle hierontaa. Kieltäydyin hänen alastoman ystävänsä antamasta hieronnasta. Kieltäydyin hänen tarjoamastaan oraaliseksistä. Kieltäydyin riisumasta alasti toisen naisen kanssa, Hayek tykitti.

Hayekin mukaan jokainen kieltäytyminen johti Weinsteinin raivostumiseen. Hayek sanoi, että Weinstein yritti myös puhua lempeästi, mutta osa hänen metodejaan olivat uhkaukset.

”Tapan sinut, älä luule, etten voi”, Hayek väitti Weinsteinin kerran sanoneen.

Lähde: The Guardian

Lisää luettavaa