Samuel L. Jackson oli kauhea diiva Big Gamen kuvauksissa: ”Who’s the fucking number one here?”

Ei taida yllättää, että Hollywoodin A-listan näyttelijät ovat kauheita diivoja ja valittajia? Big Gamen tähti, legendaarinen Samuel L. Jackson ei ole poikkeus. Hänelle piti muun muassa toimittaa kuvausten suurin ja komein asuntoauto Hollannista Saksaan. Takalla varustettuna tietenkin.

Toimittaja Kalle Kinnusen tuore Big Game – Kuinka Hollywood tuotiin Suomeen -kirja kertoo suurtuotannon kuvauksista, mutta sisältää myös herkullisia anekdootteja Samuel L. Jacksonista.

”Jackson ei ole helppo tapaus”, kirjoittaa Kinnunen. Hän käyttäytyi kuin suuri diiva kaikkia muita paitsi 15-vuotiasta leffan toista tähteä Onni Tommilaa kohtaan. Jackson ottaa ohjeita vastaan vain ohjaaja Jalmari Halanderilta.

Eräässäkin kohtauksessa Onnin pitäisi näkyä kuvassa, mutta kerta toisensa jälkeen Hollywood-tähti peittää näkyvyyden. ”Who’s the fucking number one here?”, kuuluu huuto, kun tähti kyseenalaistaa kohtauksen. Jos kuvaukset eivät jostain syystä etene hänen haluamallaan tavalla, mies tehostaa sanomisiaan kovaäänisellä kiroilulla.

Kirja kuitenkin paljastaa, että vaikka Jackson on suuri diiva, hän silti lopulta näyttelee kohtauksen kuten ohjaaja haluaa hänen näyttelevän.

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut