Samuel L. Jackson Unbreakablen jatko-osahuhuista: ”Haluaisin mielelläni päästä pakenemaan mielisairaalasta”

Ohjaaja-käsikirjoittaja M. Night Shyamalanin onnistuneempiin elokuviin kuuluva Unbreakable – särkymätön (2000) nauttii edelleen faniensa keskuudessa sen verran kovaa arvostusta, että monet toivovat elokuvalle yhä jatko-osaa.

Toiveet ovat saaneet tänä vuonna pientä vastakaikua itse Shyamalaniltakin, joka kertoi jo helmikuussa Colliderin haastattelussa halustaan palata Unbreakablen kiehtovaan supersankarimaailmaan. Sen jälkeen Shyamalan on leikitellyt myös ideoilla jatko-osan toteuttamisesta esimerkiksi tv-sarjan tai teatterinäytelmän muodoissa.

Nyt myös alkuperäisessä elokuvassa toista pääroolia esittänyt Samuel L. Jackson on kertonut julkisesti Entertainment Weeklyn haastattelussa olevansa kiinnostunut uusimaan roolinsa mahdollisessa jatko-osassa.

”Ihmiset puhuvat minulle edelleen jatkuvasti siitä elokuvasta. Night ja Bruce (Willis) ovat yhä kuvioissa, niin olen minäkin. Ja rakastaisin mahdollisuutta päästä pakenemaan sieltä mielisairaalasta”, Jackson kertoi Entertainment Weeklylle viitaten elokuvan loppuasetelmaan.

Elokuvassa Bruce Willisin esittämän päähenkilön arkkivihollinen, Elijah ”Mr. Glass” Price (Jackson), suljetaan filmin lopussa vankimielisairaalaan. Loppuratkaisu jätti sitten kätevästi auki mahdollisuuden jatkaa elokuvan tarinaa myös mahdollisissa jatko-osissa.

Jacksonin kiinnostus on toki jälleen positiivinen ennusmerkki mahdollisen jatko-osan kohtalosta, mutta mitään konkreettisia suunnitelmia Unbreakable 2:n toteuttamiselle ei siltikään vielä taida olla. On myöskin vielä epäselvää, olisiko Bruce Willis enää kiinnostunut sitoutumaan projektiin.

Hankkeen mahdollista jatkokehitystä odotellessa voi tutustua vaikkapa tähän standup-koomikko Patton Oswaltin visioon siitä, millainen Unbreakable 2 oikein voisi olla.

Lähde: Entertainment Weekly

(Episodi/JS)

Aiheeseen liittyvät jutut