Sandra Bullock: ”Poikani ei tiedä, että olen elokuvatähti”

Oscar-voittaja Sandra Bullock paljasti yllättäen ITV:n Lorraine Kellyn haastattelussa, ettei hänen viisivuotias adoptiopoikansa Louis tiedä hänen näyttelijän urastaan mitään:

– Hän ei tiedä mitä teen, hän ei tiedä että teen yhtään mitään tällaista. Työ tarkoittaa vain, että lähden jonnekin ja hän ei tietysti pidä siitä kun lähden. Haluaisin myös pitää asian tälla tavalla vielä jonkin aikaa, vaikka urani tulee hänelle jonain päivänä yllättäen paljastumaan.

Bullock hakee salailullaan lähinnä sitä, että toivoo lapsensa olevan kuten kaikki muutkin lapset. Hän haluaa, että poika nolostelee äitinsä vuoksi samalla lailla kuin muutkin ikäisensä eikä ajattele, että ”mutsi tekee jotain coolia”.

– Haluan hänen olevan viaton vielä jonkin aikaa, tietämättömänä siitä, että maailma on feikki, koska hän edelleen pitää sitä aitona.

Kysyttäessä, olisiko Bullock onnellinen poikansa puolesta, jos hän pyrkisi näyttelijäksi, tähti pohdiskeli:

– Jos hän haluaa yrittää, otan vastaan mitä tuleman pitää ja sanon hänelle mitä vanhempani sanoivat minulle: ”Jos aiot tehdä sen, tee se 100 prosenttisesti ja saatat silti tarvita toisen työn, mutta tee se intohimon ja rakkauden vuoksi, älä minkään muun.”

Sandra Bullock voitti Oscarin vuonna 2010 elokuvasta Elämä pelissä. Tähden seuraava leffa on poliittinen draamakomedia Our Brand Is Crisis. Ensi-ilta ei ole vielä tiedossa, mutta elokuva on jo jälkituotannossa.

Kuva: Äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä

Lähteet: ITV, Mirror

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut