Sarja vakoojien historiasta – kaksi Hollywood-ikonia mukana

Matka kauas yli sadan vuoden taakse.

30.9.2022 16:03

Kevin Costner on palannut historiallisten aiheiden pariin. Tanssii susien kanssa -tähti ei tee nyt vain yhtä, vaan jopa useampaa Yhdysvaltojen menneisyyttä pöyhivää tuotantoa. Uusimpaan projektiinsa hän on lyöttäytynyt yhdessä toisen Hollywood-konkarin, Morgan Freemanin, kanssa.

Jo aiemmin Costnerin on kerrottu työstävän lännentarinaa Horizon. Projekti on kaikin puolin eeppinen, mutta se ei ole tähteä hidastanut. Hän ja Freeman tuottavat yhdessä myös Paramountille tv-sarjaa nimeltä The Grey House. Sen kuvaukset alkavat ensi keväänä.

Kyseessä on Yhdysvaltain sisällissodan aikaan sijoittuva draamasarja, jota ovat kirjoittaneet Leslie Greif (The Offer) ja Darrell Fetty (Hatfields & McCoys). Kuusituntisen minisarjan keskiössä ovat vakoojanaiset, jotka saivat toimillaan sodan kääntymään pohjoisen voitoksi. Sarjan päähahmoihin kuuluu entinen orja ja kurtisaani, joka alkaa pyörittää vakoojaverkostoa. Tiedossa ei vielä ole, nähdäänkö niin Costneria kuin Freemaniakaan kertomuksen rooleissa, mutta esim. Freeman tapasi pistäytyä tuottamansa Rouva ministeri -sarjan (Madam Secretary) kuvissa ajoittain.

 

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa