Sarjan jättänyt NCIS-tähti väittää kulisseissa olleen ruumiillista väkivaltaa – lähti sen takia!

Pitkäikäisen amerikkalaissarja NCIS:n ympärillä kuohuu, eikä sarjan vakiokasvo säästele sanojaan.

Viikko sitten yksi tämänhetkisen televisiomaailman pisimmistä rooleista lopetti omassa sarjassaan, kun NCIS-sarja hyvästeli Abby Sciuton eli näyttelijä Pauley Perretten.

Sarjan vakiokasvona 15 kauden ajan ollut Perrette ei hukannut pestinsä jälkeen aikaa vaan antaa uusissa twiiteissään tv-kansan ymmärtää, miksi hän jätti huippusuositun roolin taaksensa.

Perrette kertoo olleensa hiljaa aiemmin, vaikka häntä on mustamaalattu mediassa, ja nyt hän miettii, oliko hiljaisuus sittenkään oikea ratkaisu.

Myöhemmässä twiitissä Perrette sanoo suoraan sarjan kuvauksissa olleen useampi pahoinpitelytapaus, ja hän kehoittaa seuraajiaan pysymään turvassa omissa elämissään.

Vaikka Perrette ei itse avaa asiaa enempää, viittaavat monet TVLinen artikkelin kommentoijat sarjan päätähti Mark Harmonin koiraan, joka on huhujen mukaan aiheuttanut ongelmia kuvauksissa.

Sarjaa tuottava CBS myös kommentoi asiaa tiedotteessa. Heidän mukaansa Perrette lähestyi heitä työpaikan huolien takia, ja he tekivät yhteistyötä toimivan ratkaisun löytämiseksi. Perrette myöhemmin kiitti tästä tiedotteesta.

 

Lähde: TVLine.

Aiheeseen liittyvät jutut