Schwarzenegger puhuu viisaita miesten mielenterveydestä sekä terapiasta

75-vuotias toimintaikoni on fiksu mies.

24.4.2023 14:00

Arnold Schwarzenegger on paljon muutakin kuin toimintaelokuvatähti. Hän on kehonrakentaja, elokuvantekijä, bisnesmies sekä Kalifornian entinen kuvernööri.

Hänellä on myös paljon ajatuksia nykyajasta. Legenda julkaisee Arnold’s Pump Club -nimistä uutislehtistä, jossa hän neuvoo fanejaan ravitsemuksen, kuntoilun ja wellnessin saralla.

– Kohtele mieltäsi kuin kehoasi. Sinun pitää treenata kumpaakin. Menet fysioterapiaan mikäli polvesi reistailee. Ei ole mikään häpeä myöntää tarvitsevansa myös mielenterveysapua. Ei minkäänlaista. Älä anna rahojasi jollekin gurulle, joka lupaa parantaa elämänlaatuasi, vaan käytä ne rahat terapiaan. Pidetään mieli terveenä, Iso-Arska julistaa.

Etenkin miehet häpeilevät mielenterveysongelmiaan ja kärsivät jopa häpeästä sen suhteen. Tämän takia Schwarzenegger haluaa puhua asiasta ääneen.

– Olen todella yksinkertainen ihminen, joten kysyin itseltäni, mikä maailmassa on muuttunut. Sosiaalinen media. Ihmiset viettävät aikaansa netissä. Se on täynnä kaikenlaisia kusettajia ja huijareita sekä kyymyrkyn myyjiä. ”Influensserit” kertovat sinulle mitä sinun pitää pitää ylläsi tai olet merkityksetön. Samat ihmiset julistavat maailman tuhoa, vaikka asiat ovat paremmalla tolalla kuin koskaan. Tyypit myyvät sinulle huijauskursseja, joissa opitaan olemaan miehiä. Annan ilmaisen neuvon: kukaan ei tarvitse sellaista kurssia. Ei yksikään johtaja ala kutsumaan itseään alfaksi. Se on absurdia. Nauramme tällaiset tyypit pihalle Gold’s Gymiltä.

– Neuvonkin nyt teitä sulkemaan sosiaaliset mediat ja pohtimaan suurimpia pelkojanne. Lähde ulos treenaamaan, oikeaan maailmaan. Mene ulos, treenaa, juttele oikeiden ihmisten kanssa. Älä kuuntele influenssereita ja heidän myyntipuheitaan. He ovat siellä vain myymässä rojua sinulle. Ja ennen kuin minua kritisoidaan näistä sanoista, niin en edes tiennyt aiheesta ennen kuin toimittaja kertoi minulle, kuinka olen täysi vastakohta kaikille näille tyypeille, joista en ole edes kuullut koskaan. Olen iloinen voidessani toimia positiivisena äänenä sosiaalisessa mediassa ja internetissä, Schwarzenegger kertoo.

– Hae apua, mikäli kamppailet mielenterveytesi kanssa. Se vaatii todellista voimaa.

Voit tilata Arnold’s Pump Clubin uutiskirjeen täältä.

Iso-Arska nähdään seuraavaksi Fubar-nimisessä toimintasarjassa, joka käynnistyy Netflixissä 25. toukokuuta.

Alla traileri.

Lisää luettavaa