Scream-tähti Neve Campbellin ja huippusarjoistaan tunnetun luojan uutuus on peruttu

Lupaavan kuuloinen sarja oli tekeillä kuluvan kauden ohjelmistoon.

27.11.2022 21:31

Kauhuleffasarja Screamia tähdittänyt Neve Campbell oli vielä jokin aika sitten palaamassa ruutuihin Avalon-nimisen draamasarjan puitteissa. Mm. menestyksekkääseen lakidraamaan Boston Legal ja ysärisuosikki Ally McBealiin kosketuksensa jättänyt tv-viihteen konkari David E. Kelley työsti täyttä häkää uutta sarjaa amerikkalaiskanava ABC:lle. Nyt koko projekti on kuitenkin keskeytetty.

Myös Bosch-rikossarjan nimikkohahmon luoneen Michael Connellyn novelliin perustunut sarja oli tilattu kanavalle suoraan. Sen asetelma olikin lupaava: Campbellin oli määrä näytellä Kalifornian Catalina-saarella operoivaa etsivä Nic Searcya, jolle turistirikkaan saaren vaihtuvat vieraat tuottavat työtä. Pilottijakson käsikirjoituksesta vastasi Kelley itse, mutta sarjan showrunnerina toimi Dana Calvo (Narcos).

Sarjan näyttelijäkaartiin kiinnitettiin elokuussa Roslyn Ruff (Rouva ministeri). Hänen oli tarkoitus näytellä eräänlaista järjen ääntä ja poliisipiirin resurssivastaavaa. Kolmanneksi Avalonin vakiokasvoksi oli palkattu Steven Pasquale (Asema 62).

Tiettävästi Avalonin pilottijakso saatiin kuvattua ja sarjan piti tulla ohjelmistoon nyt kaudella 2022–2023. Tv-kanavan usko sarjaan lopahti kuitenkin ennen aikojaan. Tekijät yrittävät saada kaupattua Avalonin nyt muulle kanavalle.

 

Lähteet: THR, Deadline

Lisää luettavaa