Sean Penn MeToo-liikkeestä: ”Se on aivan liian mustavalkoinen”

Sean Penn on avannut ajatuksiaan MeToo-liikkeen tiimoilta.

17.9.2018 19:56

Veteraaninäyttelijä Sean Penn kertoi Today-ohjelman haastattelussa mietteitään Hollywoodin seksuaalisista häirintätapauksista syntyneestä MeToo-liikeestä.

Oscar-voittaja kritisoi liikettä sen mustavalkoisuudesta.

– Emme oikeasti tiedä, mitä näiden tapausten taustalla on. Liike muuttuu hurmosmaiseksi silloin, kun se on sarja yksittäisiä syyttäjiä, uhreja ja syytöksiä, joissa ei välttämättä edes ole totuutta mukana.

– Tuntuu siltä, että MeToo-liikkeen henki on lähinnä sitä, että miehet ja naiset saadaan jaettua kahtia.

Penn oli markkinoimassa uutta sarjaansa The First, jossa nähdään myös näyttelijätär Natascha McElhone. Haastattelussa mukana ollut McElhone vastasi melko topakasti:

– Naiset kuitenkin sanoisivat, että se yhdistää heitä.

Penn vastasi siihen, että ne naiset, joiden kanssa hän itse puhuu poissa julkisuuden valosta, yksityisesti, ovat hieman eri mieltä.

– En haluaisi, että tästä muodostuu trendi, sillä tällä on kaikki mahdollisuudet muodostua puhtaaksi vihaliikkeeksi. Nyt kun ihmiset yrittävät keskustella asioista täysin neutraalisti, jopa itse neutraali kanta joutuu hyökkäyksen kohteeksi. Mielestäni se on aivan liian mustavalkoista. Kuten aina tärkeissä asioissa, niin myös nyt pitäisi hieman jarrutella, Penn lisää lopuksi.

Alla The Firstin traileri.

Lähde: Hollywood Reporter

Lisää luettavaa