Seinfeldin hauskin näyttelijä kiihtyi raivon partaalle ja uhkasi ottaa hatkat kun sarja oli kuumimmillaan – ”Tällä alalla on isot egot ja epävarmoja ihmisiä”

”George is getting upset!”

26.5.2024 19:00

Seinfeld-sarjassa Krameria näyttelleen Michael Richardsin mukaan George Costanzaa esittänyt Jason Alexander oli valmis pistämään pillit pussiin jo sarjan 3. kaudella, vuonna 1991.

”Jason uhkasi lähteä, kun George-hahmoa ei nähty Pen-jaksossa ollenkaan. Hän otti sen todella henkilökohtaisesti. Mies oli raivon partaalla ja ymmärrän häntä”.

”Tyyppi oli voittanut arvostetun Tony-palkinnon ja koko sarjan alkuperäinen idea oli, että Jerry Seinfeld ja George juttelevat pöydän ääressä”, Richards kirjoittaa.

George -hahmo oli käytännössä Seinfeldin toisen käsikirjoittajan Larry Davidin alter ego. Monen mielestä pikkumainen ja neuroottinen räjähtelijä oli sarjan hauskin hahmo.

Joko Alexanderin reaktio oli ylimitoitettu tai uhkaus toimi, sillä Alexander nähtiin tuon jälkeen sarjan kaikissa muissa jaksoissa.

Richardsin mukaan tapahtuman aiheutti osittain sisäänkirjoitettu ominaisuus, joka liittyy raadolliseen viihdebisnekseen.

”Viihdeala ruokkii isoja egoja ja aiheuttaa valtavaa epävarmuutta. Tuohon jaksoon liittyvä selkkaus on tästä hyvä esimerkki”, Richards lausuu kirjassaan.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa