Seitsemän faktaa, joita et luultavasti tiennyt Johnny Deppistä

10.4.2016 00:01

Päivitys klo 10.4.2016 klo 10:02 Depp ei ollut naimisissa Vanessa Paradisin kanssa.

1. Syntyi Owensborossa, Kentuckyssä vuonna 1963. Äiti oli tarjoilija ja isä rakennusinsinööri. Perhe muutti usein yli ja asui 20 eri paikassa ennen asettumista Miramariin, Floridaan.

2. Yritti lyödä läpi rokkitähtenä ennen siirtymistään näyttelemiseen. Lopetti lukion musiikin vuoksi. Soittaa nykyäänkin kitaraa Hollywood Vampires -yhtyeessä.

3. Kiittää Nicolas Cagea ensimmäisestä roolistaan – Cage oli esitellyt hänet agentilleen. Kun Cage joutui taloudellisiin ongelmiin vuonna 2007, Depp tarjoutui maksamaan hänen velkansa.

4. Tapasi nykyisen vaimonsa Amber Heardin elokuvan Rum Diary kuvauksissa vuonna 2012. Oli sitä ennen yhdessä, mutta ei naimisissa laulaja Vanessa Paradisin kanssa vuodesta 1998 vuoteen 2012.

5. Pelkää tanssimista enemmän kuin mitään, eikä ole koskaan tanssinut kuin elokuvassa tiukan koreografian avulla.

6. On esiintynyt kahdessa gonzo-journalisti Hunter S. Thompsonin kirjojen pohjalta tehdyssä elokuvassa, Rum Diaryssä ja Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa. Maksoi Thompsonin hautajaiset, mukaan lukien hänen tuhkiensa ampumisen tykillä ilmaan, kuten Thompson oli toivonut.

7. On äänittänyt kaksi kertaa kitaransoittoaan Oasiksen levylle. Hänen soolonsa voi kuulla vuonna 1997 tehdyllä kappaleella Fade In-Out.

Kuva: Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous

Lähde: Moviefone

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa