Seksiä, scifiä ja mätkintätähtiä samassa sarjassa? Kyllä, kiitos!

Aikuisten erotiikkaa, fantasiaa ja scifiä yhdistelleestä Métal Hurlant -sarjakuvasta (joka Suomessa tunnetaan paremmin amerikkalaisserkku Heavy Metalin nimellä) on tehty kuusiosainen tv-sarja, joka on nähtävissä Filmnetin suoratoistopalvelussa.

Metal Hurlant Chronicles -tv-sarjan kuusi jaksoa sisältävä ensimmäinen kausi löytyy kokonaisuudessaan Filmnetin suoratoistopalvelusta.

Toisistaan riippumattomat 22-minuuttiset jaksot sisältävät muun muassa keskiaikaiset turnajaiset, avaruusmöhkäleen keskeyttämän dominatrix-session ja maailmanlopulta kaksin piilottelevat miehen ja naisen, joista mies väittää, että ulkomaailmaa ei enää ole.

Sarjassa nähdään tukku kotiteatterielokuvien ja muiden sarjojen vakiokasvoja. Joukossa ovat muun muassa tappelukoneet Scott Adkins (The Expendables 2) ja Michael Jai White (Mortal Kombat: Legacy), kulttikasvo Rutger Hauer (Blade Runner) ja tv-sarjoista tutut Joe Flanigan (Stargate: Atlantis) ja Michelle Ryan (Bionic Woman -sarja).

Sarja on mahdollisesti saamassa vielä jatkoa. Kaikkea ne ranskalaiset keksivät…

Kuva Heavy Metal -animaatiosta (1981), joka perustui Metal Hurlantin kanssa samankaltaisia irrallisia tieteisfantasian tarinoita koonneeseen Heavy Metal -lehteen.

(Episodi/JSV)