Seksikohtauksesta innostunut hevonen ja sen jättimäinen penis – George R.R. Martin kertoi hulvattoman tarinan Game of Thronesin pilottijakson kuvauksista

Game of Thrones

Fantasiasarjan alkuperäinen pilotti oli melkoinen farssi.

Game of Thronesin alkuperäisen pilottijakson kuvauksissa tapahtui hulvaton välikohtaus hevosen kanssa.

Entertainment Weeklyn James Hibberd kirjoitti Fire Cannot Kill a Dragon -nimisen kirjan, joka kertoo HBO:n fantasiasarjan tekemisestä. Kirjassa käsitellään Game of Thronesin alkuperäistä pilottijaksoa, joka oli sen verran huono, että se päädyttiin kuvaamaan uudestaan ja joitain näyttelijöitä vaihdettiin. Pilotissa Daenerysta alun perin esitti Tamzin Merchant, joka myöhemmin päätettiin korvata Emilia Clarkella.

Kirjassa Tulen ja jään laulu -kirjailija George R.R. Martin kertoo tarinan siitä, kun he kuvasivat alkuperäistä pilottia varten Khal Drogon ja Daeneryksen välistä seksikohtausta, joka tapahtuu heidän hääyönään. Ennen kohtausta Daenerys oli saanut lahjaksi hopeisen hevosen ja ratsastanut pois häistä.

– Olimme pienellä purolla. He sitoivat hevoset puihin, ja virran varrella oli viettelykohtaus. Jason Momoa ja Tamzin olivat alasti ja ”harrastivat seksiä”. Ja yhtäkkiä videotyyppi rupesi nauramaan. Hopeinen tamma ei ollutkaan tamma. Se oli ori. Ja se alkoi selvästi kiihottua katsellessaan näitä kahta ihmistä. Taustalla oli tämä hevonen jättimäisen hevospeniksensä kanssa. Joten sekään ei sujunut kauhean hyvin, Martin kommentoi.

EW:n sivuilta voi lukea Hibberdin kirjasta pidemmän otteen, jossa kerrotaan alkuperäisestä pilotista.

Aiheeseen liittyvät jutut