Selena Gomez mukaan ristiriitaisia tunteita herättäneen kasarileffan uuteen versioon

Kiistelty tuotos pohjana.

31.3.2022 09:00

Disney Plussan hersyvässä Only Murders in the Building -sarjassa nähty Selena Gomez on saanut uuden roolin kiikariinsa. Hän on tällä kertaa mukana 1980-luvun nuortenkomedia Synttärien (Sixteen Candles) uudessa versiossa.

Gomezin rooli on vaihteeksi kameran takapuolella, sillä hän on osa uutuutta kehittelevää tiimiä. Alkuperäinen Synttärit on kerännyt viime vuosina kyseenalaista mainetta monen muun John Hughes -elokuvan tavoin. Leffaa on syytetty hyvin köykäisestä tavasta, jolla se käsittelee seksuaalirikosta. Toisaalta nykykatsojat ovat löytäneet elokuvasta viitteitä mm. homofobiasta.

Synttärien uudesta versiosta on tarkoitus tehdä elokuvan sijaan tv-sarja. Sen pääosassa on neljä lukioikäistä tyttöä, joilla on latinalaisamerikkalaiset sukujuuret. Sarjan teemana on alkuperäisen elokuvan tapaan aikuistuminen, mutta yhden pesäeron leffaan uutuus tekee jo nimessään: se on 15 Candles (suom. 15 kynttilää).

Gomez on mukana myös kesäkuun lopulla ensiesityksensä saavan Only Murders in the Buildingin toisella tuotantokaudella, tuttuun tapaan näyttelijänä.

 

Lähteet: TV Line, Deadline, The List, Elle

Lisää luettavaa