Seth Rogen ei aio työskennellä enää James Francon kanssa – syynä vakavat syytökset

Kaverisuhde taitaa olla peruttu.

10.5.2021 14:41

Seth Rogen aikoo katkoa välit pitkäaikaisen työkumppanin ja kaverinsa James Francon kanssa. Syynä ovat Francoon kohdistuneet häirintäsyytteet.

Viisi naista paljasti vuonna 2018 Francon ahdistelleen heitä seksuaalisesti miehen nyt jo suljetussa elokuvakoulussa. Juttu sovittiin suljettujen ovien takana aiemmin tänä vuonna.

Rogen on työskennellyt Francon kanssa 1990-luvun Freaks and Geeks -sarjasta lähtien.

– Muistelen erästä antamaani haastattelua vuonna 2018. Kerroin silloin, että aion jatkaa Francon kanssa työskentelyä, mutta totuus on se, etten ole tehnyt hänen kanssaan töitä sen jälkeen, enkä aio tehdäkään, Rogen kertoo tuoreessa haastattelussa.

Syytteet ovat vaikuttaneet myös heidän kaverisuhteeseensa.

Carlene Yi, joka näytteli Francon ja Rogenin vuoden 2017 The Disaster Artistissa, paljasti huhtikuussa halunneensa lopettaa elokuvassa työskentelyn. Hän yritti jo lähteä tuotannosta, koska ”James Franco on seksuaalinen saalistaja”, mutta näyttelijättärelle maksettiin, jotta hän pysyisi mukana.

Yi kutsui Rogenia ”mahdollistajaksi”, eli ihmiseksi, joka katsoo toisen ihmisen pahoja tekoja sormien lävitse.

Rogen puolustautui väitteiltä ja kertoi tuomitsevansa hyväksikäytön ja häirinnän, eikä hän omien sanojensa mukaan todellakaan antaisi muiden tehdä sellaista hänen näköpiirissään.

Lähde: Film News

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia