Seth Rogen oli kerran niin sekaisin pilvestä, että Bryan Cranston pelästyi miekkosta pahanpäiväisesti – katso video

Rogen on haastattelussa aivan pilvessä.

9.3.2021 19:47

Koomikko, näyttelijä, käsikirjoittaja, tuottaja ja kaikenlaista muuta, Seth Rogen on nyt myös kannabisbisnesmies. Miekkonen perusti oman Houseplant-nimisen kannabista myyvän firman.

Rogen oli Jimmy Kimmelin show’n vieraana markkinoimassa pilvifirmaansa.

15-minuuttisen haastattelun loppupuolella Rogen puhui syötävästä kannabiksesta. Ne ovat hänen mielestään erikoisia kokemuksia, koska niiden vahvuudesta ei voi olla varma. Syötynä kannabis vaikuttaa muutenkin aivan eri tavalla kuin poltettuna.

– Minulla oli eräänä vuonna Golden Globeissa melko kauhea kokemus. Aina välillä, kun olen syönyt kannabista, minusta tuntuu siltä, että olen ihan kunnossa, vaikken ole. Se on pelottavinta, kun et edes tajua mitä ne tekevät sinulle, Rogen kertoo.

– Olin siis Globeissa, jotka ovat jo lähtökohtaisesti varsinainen painajainen, ja imeskelin tätä kannabistikkaria koko gaalan ajan. Ajattelin, että vaikka olen todella pilvessä, olen ihan kunnossa. Luulin, että toimin aivan normaalisti.

Gaalan jälkijuhlissa Rogen tapasi Bryan Cranstonin, joka kysyi miekkoselta aivan ensimmäiseksi: ”oletko kunnossa?”

– Tämä on melko kamala kysymys silloin, kun luulet olevasi täysin kunnossa. Se on sama kuin törmäisit johonkin, sinuun sattuu, ja toinen kysyy: ”oletko kunnossa?”

Tässä vaiheessa Rogen lähti karkuun bileistä, koska Cranston näytti niin pelokkaalta.

– Se miekkonen on nimittäin nähnyt asioita. Olin pelottava Walter Whiten mielestä. Olin siis ilmeisesti aivan totaalisen pihalla, joten käännyin ympäri ja poistuin paikalta.

Katso alta koko haastattelu.

Lisää luettavaa