Seuraava Hiljainen paikka -elokuva viivästyy – Paramount päivitti julkaisukalenteriaan

Aikataulut elävät jälleen.

20.7.2022 20:00

Näyttelijänäkin tunnetun John Krasinskin kauhuhitit Hiljainen paikka ja Hiljainen paikka 2 ovat saamassa vielä lisää osia. Seuraavana Paramountin tuotantojonossa franchisen tiimoilta on esiosaelokuva A Quiet Place: Day One, joka on nyt harmillisesti jouduttu siirtämään hieman myöhäisempään julkaisuun.

Alunperin sarjan kolmannen elokuvan oli tarkoitus saapua kauhistuttamaan teatterikansaa jo syyskuussa 2023. Day One on kuitenkin saanut nyt uudeksi julkaisupäiväkseen 8. maaliskuuta 2024.

Krasinski ei tällä kertaa istahda ohjaajan pallille, vaan kuvausten rattiin hyppää Michael Sarnoski (Pig). Myöskään Krasinskin vaimoa Emily Bluntia ei nähdä Day Onen puitteissa. Elokuvan tarina on kuitenkin edelleen lähtöisin Krasinskin itsensä kynästä. Näyttelijäkiinnityksiä elokuvaan ei ole vielä paljastettu.

Franchise on laajenemassa lisäksi myös Hiljainen paikka 3 -elokuvalla, jonka on määrä saapua katseltavaksi vuonna 2025. Tämä elokuva puolestaan jatkanee kahden ensimmäisen osan tarinaa eteenpäin lineaarisemmalla tyylillä.

Alla edellisten Hiljainen paikka -elokuvien trailerit.

Lähde: IGN, Paramount

Lisää luettavaa