Shang-Chi-tähti Simu Liu kiittää entistä pomoaan potkuistaan: ”Parasta, mitä minulle on ikinä tapahtunut”

Kovatkin kohtalot voivat kääntyä lopulta voitoksi.

13.4.2022 16:30

Elämä ei aina mene alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Tämä voi kuitenkin välillä olla myös erittäin hyvä asia. Ainakin Marvelin Shang-Chi-tähti Simu Liun tapauksessa tämä vaikuttaisi pitävän paikkansa.

Liu sanottiin irti kanadalaisesta Deloitte-kirjanpitofirmasta 12. huhtikuuta 2012. Tunteikkaassa sosiaalisen median julkaisussaan tähti muistelee, kuinka hänen työsopimuskensa sanottiin yhtäkkiä irti. Hänet saateltiin samoin tein turvamiehen toimesta ulos rakennuksesta koko muun toimiston pysyessä vaiti läpi nöyryyttävän tilanteen.

Liu tunsi epäonnistuneensa täysin ja pettäneensä vanhempiensa odotukset sekä vuosien mittaiset ja tuhansien dollarien suuruiset satsaukset hänen tulevaisuuteensa. Totuus kuitenkin oli, että hän ei ollut ikinä pitänyt työstään.

”Mikään summa rahaa ei ole sen arvoinen, että sen vuoksi kannattaa menettää oma visio omasta elämästään.” Vaikka erotusta seuraavat seitsemän vuotta olivat Liulle hankalia hänen yrittäessään saada jalkaansa Hollywoodin oven väliin, hän ei kuitenkaan voivottele tapahtunutta lainkaan.

Vasta viimeisen kolmen vuoden aikana asiat ovat lähteneet todella asettumaan Liun toivomille ja tavoittelemille raiteille. Hän on ylpeä tähänastisista saavutuksistaan – merkittävät roolit Shang-Chi ja Barbie-elokuvissa – mutta ilman näitäkin hän olisi silti tyytyväinen tilinpidon jälkeiseen polkuunsa. ”Löytäisin silti merkitystä menestyksen omaehtoisesta tavoittelusta. Ei vanhempieni määritelmistä – OMISTANI. — Unelmien tavoittelu – OMIEN unelmien – hankaluuksienkin edessä… siitä elämässä on juurikin kyse.”

Lue Liun tunteikas julkaisu kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa