Sharon Stone luuli tappaneensa näyttelijän Basic Instinctin kuvauksissa: ”Olin kauhuissani, alasti ja leikkiveren peitossa”

Hurjaa menoa.

10.4.2021 00:01

Sharon Stone kertoo muistelmakirjassaan The Beauty of Living Twice, kuinka hurjaa oli kuvata Basic Instinctin aloituskohtausta.

Kohtauksessa Stonen esittämä Catherine Tramell tappaa seksikumppaninsa jääpuikolla. Homma meni sen verran intensiiviseksi, että Stone luuli tappaneensa vastanäyttelijänsä.

– Kun kuvasimme alun puukotuskohtausta, yhdessä vaiheessa lopetamme kuvaamisen ja näyttelijä ei vastannut. Hän vain makasi siinä tajuttomana. Aloin panikoida: minä luulin, että valejääpuikko vetäytyvällä terällä ei vetäytynytkään ja että tapoin hänet, Stone muisteli.

– Kohtauksen hurjuus ja ohjaaja huutamassa ”Lyö häntä, kovempaa, kovempaa!” ja ”Enemmän verta, enemmän verta!, samalla kun sängyn alla ollut tyyppi pumppasi lisää leikkiverta prosteettisen rinnan läpi, oli saanut minut heikoksi. Nousin pökertyneenä ja varmana, että pyörryn, näyttelijätär muisteli.

– Näytti siltä, että olin lyönyt näyttelijää niin monta kertaa rintaan, että hän oli pyörtynyt. Olin kauhuissani, alasti ja leikkiveren peitossa. Ja nyt tämä. Näytti siltä, ettei ollut mitään rajoja, joiden rajoille menemistä minulta ei pyydettäisi tämän elokuvan tekemisessä, Stone kuvaili.

Lähde: IndieWire

Lisää luettavaa