Sisäpiiriläinen paljastaa: Seuraavan Batman-elokuvan Robin on nainen

Batman V. Superman: Dawn of Justice -elokuvan tiimoilta on pyörinyt kaikenlaisia huhuja, mutta nyt ilmoille on lentänyt uutinen, joka vaikuttaa tulevan varsin uskottavasta lähteestä. NBC:n Detroitin osaston reportteri on saanut kaivettua elokuvassa työskentelevältä mieheltä salaista tietoa tulevasta blockbusterista.

Tiedon mukaan Jena Malonen, joka esiintyi ohjaaja Zack Snyderin Sucker Punch -elokuvassakin, on nähty pyörivän kuvauspaikalla, ja salassa pidetty lähde kertoo, että näyttelijä nähdään Batman V. Superman -elokuvassa Robinin roolissa.

Tämä tarkoittaisi luultavasti sitä, että Snyderin Robin on Frank Millerin The Dark Knight Returns -sarjakuvasta tuttu Carrie Kelley, eikä useimmille tuttu naamioitu poika-apuri. Batman V. Superman: Dawn of Justicen on sanottu ottaneen paljon vaikutteita Millerin sarjakuvasta, joten tämä ei välttämättä sarjisfaneja yllätä.

Salassapitosopimuksensa miljoonien dollarien uhalla rikkonut syväkurkku kertoo myös, että Detroitissa kuvataan kohtausta, jossa Bruce Wayne ja Lex Luthor ottavat yhteen kesken hienostojuhlien suuressa erikoistehosteiden täyttämässä taistelussa.

Jäämme odottelemaan pitääkö salaisen lähteen tieto paikkansa ja saako studio salaisuuden paljastanutta työntekijää kiinni, jotta voi haastaa hänet köyhäksi.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut