Sivuhahmosta oman elokuvan tähdeksi – tiesitkö näiden elokuvien olevan spin-offeja?

Hollywood rakastaa spin-offien tekemistä. Tiesitkö alle listattujen elokuvien päähahmojen olleen aluksi sivurooleissa muissa elokuvissa?

 

  1. Kätyrit (Minions)

Tänä vuonna julkaistu animaatio on jatko-osa elokuville Itse ilkimys ja Itse ilkimys 2. Elokuva sijoittuu aikaan ennen kuin keltaiset otukset tapaavat Grun, jonka kätyreiksi he ryhtyvät.

 

  1. Wolverine

Hugh Jackmanin esittämä Wolverine oli pääosassa spin-off-elokuvissa X-Men Origins: Wolverine (2009) and The Wolverine (2013). Supersankari on tuttu valkokankaalta esimerkiksi vuoden 2000 X-Men-elokuvasta.

 

  1. Saapasjalkakissa (Puss in Boots)

Vuonna 2011 julkaistun animaatioelokuvan päähenkilönä nähdään Shrek-sarjasta tuttu söpö kissimirri Saapasjalkakissa.

 

  1. Keikkaa pukkaa (Get Him to the Greek)

Russell Brandin näyttelemä englantilainen rokkari Aldous Snow nähtiin sivuhahmona 2008 ilmestyneessä elokuvassa Forgetting Sarah Marshall. Snow miellytti yleisöä niin paljon, että hän sai kaksi vuotta myöhemmin oman elokuvansa Keikkaa pukkaa.

 

  1. Madagascarin pingviinit (Penguins of Madagascar)

Vuonna 2014 ensi-iltansa saaneessa animaatioelokuvassa pääosassa olivat Madagascar-elokuvista tutut suloiset pingviinit.

 

  1. This is 40

This is 40 on spin-off -komediaelokuva vuodelta 2012. Kyseessä on elokuvan Paksuna itsenäinen jatko-osa. Tällä kertaa tarinan keskiössä ovat Paksuna-elokuvan päähenkilö Alisonin sisko Debbie (Leslie Mann) ja tämän aviomies Pete (Paul Rudd).

 

Lähde: The Hollywood Reporter
Kuva elokuvasta Kätyrit.
(Episodi/SK)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut