Solsidan-näyttelijä Josephine Bornebusch näyttelee, ohjaa ja käsikirjoittaa: nyt tekeillä komediallinen draamasarja Viaplaylle

Solsidan-näyttelijä tunnetaan nykyään myös ohjaajana ja käsikirjoittajana.

Solsidan-sarjasta tunnetuksi tullut Josephine Bornebusch tekee Viaplaylle uutta alkuperäissarjaa. Käsikirjoittamisen ja ohjaamisen lisäksi Bornebusch näyttelee Rakasta mua -sarjassa pääosaa.

Rakasta mua on romanttinen draamakomedia, jossa kolme eri-ikäistä ja eri elämänvaiheissa olevaa pariskuntaa kipuilee ihmissuhteissaan.

”Sarjassa on kyse paitsi ihmissuhteista myös siitä, miten rakkaus näyttäytyy elämän eri vaiheissa. Rakasta mua on alusta loppuun elämänmakuinen, lämmin sarja”, Josephine Bornebusch kuvailee tiedotteessa.

Bornebuschin lisäksi sarjassa nähdään ruotsalais-islantilainen näyttelijä Sverrir Gudnason, joka muistetaan Suomessa ennen kaikkea roolistaan Björn Borgina elokuvassa Borg/McEnroe.

”Josephinella on kyky luoda tilanteita, jotka tunnistaa ja joille voi nauraa. Kun tekijänä on sellainen monilahjakkuus kuin Josephine, voimme odottaa lopputuloksesta jotain maagista”, Viaplayn alkuperäistuotannoista vastaava johtaja Fredrik Ljunberg kertoo tiedotteessa.

Bornebusch teki ohjausdebyyttinsä lastenelokuvalla Lasse-Maijan etsivätoimisto, joka ilmestyi aiemmin tänä vuonna.

Sarjan kuvaukset ovat juuri alkaneet Tukholmassa, ja sen ensi-iltaa on kaavailtu syksylle 2019.