Some-myrskyn herättäneen elokuvan tekijä puolustaa Scarlett Johanssonia

Ghost in the Shell sai internetin raivoamaan Hollywoodin valkopesusta jo kauan ennen ensi-iltaa.

Rupert Sandersin ohjaama Ghost in the Shell -adaptaatio herätti varsinaisen internet-myrskyn jo ensimmäisen kuvan tultua julki.

Internet heräsi vastustamaan Scarlett Johanssonin valintaa pääosaan, sillä monien mielestä roolin olisi pitänyt mennä japanilaiselle näyttelijälle.

Elokuvan tuottaja Steven Paul puolustaa kuitenkin elokuvaa ja tekijöiden valintoja. Paulin mukaan Ghost in the Shellin maailma ei ole ainoastaan aasialainen, vaan tarina sijoittuu ”kansainväliseen maailmaan.”

”Mielestäni se ei ole vain japanilainen tarina. Ghost in the Shell oli oli hyvin kansainvälinen tarina, eikä keskittynyt ainoastaan japanilaisiin. Sen piti kuvata koko maailmaa. Siksi kansainvälinen lähestymistapa on mielestäni oikea”, Paul kertoo Buzzfeedille.

Elokuvan tärkeissä rooleissa nähdään maailman eniten tuottoa tekevän naisnäyttelijän, Johansson, lisäksi tanskalainen Pilou Asbæk, yhdysvaltainen Michael Pitt, japanilainen Takeshi Kitano, ranskalainen Juliette Binoche ja singaporelainen Chin Han.

”Elokuvassa on kaikenlaisia ihmisiä ja kansalaisuuksia. Hyödynnämme ihmisiä ympäri maailman”, Paul valaisee. Tuottaja ilmoittaakin uskovansa, ettei kukaan tule pettymään nähdessään valmiin elokuvan.

Ghost in the Shell saa ensi-iltansa maaliskuussa 2017.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut