Sony haluaa tehdä lisää Lisbeth Salander -elokuvia – David Fincheriä ei kutsuttu

9.4.2015 11:52

Vaikka David Fincherin The Girl With the Dragon Tattoo olikin ansiokas trilleri, ei se tehnyt niin huippua tulosta lippukassoilla kuin Sony olisi toivonut. Tästä syystä studio on ollut hyvin varovainen jatko-osien kanssa, vaikka sillä edelleen varmasti kalliit oikeudet niihin onkin.

The Hollywood Reporter kertoo kuitenkin, että Sony haluaa edelleen tehdä jatko-osat – tai ainakin jatko-osan. Studio pohtii parhaillaan Tyttö, joka leikki tulella ja Pilvilinna, joka romahti -romaanien kääntämistä yhdeksi elokuvaksi.

Syy studion haluun pistää elokuviin vauhtia voi olla neljännen kirjan ilmestyminen, joka tekisi sarjasta jälleen kuumaa kamaa. Sony nimittäin saattaa adaptoida myös David Lagercrantzin kirjoittaman neljännen osan elokuvaksi, mikäli asiat menevät niin kuin studio toivoo.

Mutta koska Sonyn ja David Fincherin yhteistyö ei tunnetusti sujunut ongelmitta, eivätkä Fincherin ja tämän tuottajan Scott Rudinin palkkiotoiveet olleet välttämättä studion mieleen, aikoo Sony jatkaa matkaa ilman Fincheriä.

Vielä ei ole tietoa, ovatko Daniel Craig ja Rooney Mara yhä neuvottelupöydässä mukana, vai saako elokuvasarja kokonaan uuden ilmeen. Mara ei ainakaan aiemmin ollut kovin toiveikas jatko-osien suhteen.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa