Sony taisteli rahalla saadakseen tehdä elokuvan hymiöistä

25.7.2015 14:11

 

Mistä tahansa omaisuudesta ja asiasta, jonka ihmiset tietävät ja jota kaikki käyttävät, halutaan tällä hetkellä tehdä elokuva. Jos se on nimi, jonka joku tietää, siitä voi tehdä elokuvan.

Mikään ei todista tätä niin kuin se fakta, että Sony, Warner Bros ja Paramount kävivät tarjouskilpailua saadakseen oikeudet Emoji-elokuvaan – siis elokuvaan, joka kertoo sosiaalisesta mediasta tutuista hymiöistä.

Deadlinen tietojen mukaan Sony maksoi seitsemännumeroisen summan saadakseen Anthony Leondisin pitchaaman projektin itselleen.

Tulevan elokuvan käsikirjoittavat Leondis ja Eric Siegel, Leondisin hypätessä myös ohjaajan paikalle. Vielä ei ole mitään tietoa, mistä elokuva varsinaisesti kertoo, mutta koska hymiöt ovat vapaasti käytettävää riistaa, on mahdollista, että toinenkin studio alkaa tehdä omaa elokuvaansa tunteita, ruokia, eläimiä ja säätä kuvaavista kuvista, joita löytyy muun muassa kännyköistä.

Sonyn kannattaa siis kiirehtiä, mikäli studio haluaa olla edelläkävijä hymiöistä kertovassa elokuvataiteessa.

Leondis on aiemmin ohjannut mm. Kung Fu Panda: Secrets of the Masters -elokuvan sekä juuri valmiiksi saadun B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operationsin.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa