Spider-Man: Homecomingin tietokonetaituri kauhukomediaan

Mukana on muitakin Hollywood-näyttelijöitä.

2.8.2017 16:26

Tuotantoyhtiö Rooster Teeth ilmoitti kiinnittäneensä Hollywood-näyttelijöitä kauhukomediaansa Blood Festiin, Deadlinessa kerrotaan. Rooster Teeth julkaisee tuotoksensa suoratoistopalvelunsa kautta ja on tunnetumpi sarjoistaan kuin pitkistä elokuvistaan.

Tuotantoyhtiön seuraavassa elokuvassa nähdään Spider-Man: Homecominissa Peter Parkerin (Tom Holland) nörttiystävää näytellyt Jacob Batalon. Batalonin lisäksi rooleihin on valittu Robbie Kay (Heroes: Reborn), Nicholas Rutherford (Saturday Night Live, Crunch Time) ja Tate Donovan (O.C.).

Blood Festissä kauhuleffafanit kokoontuvat festivaaleille juhlimaan ikonisia kauhuelokuvia. Karismaattisella tapahtuman järjestäjällä onkin todellisuudessa pirulliset tarkoitusperät. Kun osallistujia alkaa kuolla, jotain on tehtävä. Kolme teini-ikäistä, joilla on enemmän ymmärrystä kauhuelokuvista kuin oikeasta elämästä, yhdistävät voimansa taistellakseen itsensä ulos toivottomasta tilanteesta.

Elokuvan kirjoittajana ja ohjaajana toimii Owen Egerton. Rooster Teethin johtava tuottaja Will Hyde tuottaa Blood Festin Seth Caplanin ja Ezra Venetosin kanssa.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia