Spider-Man-pariskunta tahtoisi yhteistä ruutuaikaa myös HBO:n hittisarjassa

Tämähän voisi olla ihan hauska jatkoprojekti.

9.1.2022 22:00

Elokuvateattereihin joulukuun puolessa välissä saapunut MCU-tuotos Spider-Man: No Way Home dominoi edelleen lippukassoja ympäri maailmaa. Pääosatähdet Tom Holland ja Zendaya eivät kuitenkaan ole saaneet vielä tarpeeksi toisistaan tämän kolmannen yhteisen Hämis-seikkailun jälkeenkään.

Peter Parkeria ja MJ Watsonia elokuvassa näyttelevät Holland ja Zendaya ovat pariskunta myös oikeassa elämässä. Nyt he ovat väläytelleet julkisuuteen toiveita siitä, että Holland tekisi vierailun tyttöystävänsä HBO-draama Euphoriassa sen mahdollisella jatkokaudella.

Hollandin esiintyminen sarjassa ei kuulosta turhan kaukaa haetulta idealta, sillä omien sanojensa mukaan herra on vieraillut sarjan kuvauksissa jo ainakin 30 kertaa. ”Hän tuki minua läpi koko kauden”, Zenday kertoo. ”Vitsailemme siitä, että hänet hivutettaisiin johonkin taustalle fanien bongattavaksi.”

”Olen kampanjoinut tämän tiimoilta jo pitkään, mutta pettymyksekseni se ei ole vielä tapahtunut”, kertoo puolestaan Holland. Kumpikin nuorista näyttelijöistä olisi siis valmis ja halukas näkemään Hämähäkkimiehen tekevän ilmaantumisen rankassa Emmy-palkitussa nuorisodraamassa, mikäli sille tilataan vielä lisää jatkoa.

Euphorian odotettu toinen tuotantokausi saa ensi-iltansa HBO Max -suoratoistopalvelussa huomenna maanantaina 10. tammikuuta. Alla sarjan traileri.

Lähde: Entertainment Tonight

Lisää luettavaa