Spider-Man saa uuden sarjan! – Nyt sen sankareista julkaistiin ensimmäiset kuvat

Marvel-universumi laajenee taas.

9.6.2021 17:39

Hämähäkkimiesfanit iloitkaa, nimittäin uusi Hämissarja on tekeillä. Spidey and His Amazing Friends on animaatiosarja, jonka pääosissa nähdään Peter Parker, Miles Morales ja Gwen Stacy.

Sarjasta julkaistiin ensimmäiset kuvat, joissa nähdään pääkolmikon lisäksi Hulk, Black Panther, Ms. Marvel, Rhino, Green Goblin ja Doc Ock.

Fall Out Boy -bändin nokkamies Patrick Stump on säveltänyt sarjan musiikit.

– Olen ollut vuosikymmenten ajan täysi Marvel-nörtti. Pohdin siinä, että tämä on luultavasti ensimmäinen kerta nykyisen sukupolven lapsille, kun he pääsevät tutustumaan Hämähäkkimieheen, Stump kertoo.

– Meillä on jo 60-luvun Hämis, jolla on surffirokkiteemabiisi. 90-luvun Hämiksellä on metallisempi hard rock -kappale. Sitten ovat Danny Elfmanin, James Hornerin ja Michael Giacchinon sävellykset. Kaikki nämä teemat pyörivät päässäni ja siitä sain inspiraationi. Se suorastaan räjähti päässäni. Sen jälkeen minulla tulikin jo kiire studioon, jotta sain kappaleen nauhoitettua.

Stump on säveltänyt sarjan kaikki musiikit.

– Olen säveltänyt elokuvamusiikkia jo noin viiden vuoden ajan. Se on päivätyöni. Kukaan ei tiedä siitä, Stump paljastaa.

Spidey and His Amazing Friends nähdään myöhemmin kesällä Disney Channelilla ja Disney Juniorilla.

Alla kuvat sarjasta.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa