Spider-Man-säveltäjä jatko-osasta: ”Se oli vain kamala”

The Amazing Spider-Manin piti olla Sonyn seuraava iso juttu, mutta varsinkin jatko-osan huono vastaanotto niin kriitikoilta kuin faneiltakin pisti studion ajatukset uusiksi, eikä seuraavaa osaa nähdä ennen vuotta 2018.

Ensimmäisen osan säveltäjänä toiminut James Horner on avautunut ongelmista, jotka olivat koko homman ytimessä jo ensimmäisestä päivästä lähtien, ja jotka selittävät paljon siitä, mikä elokuvissa meni pieleen.

Näin Horner puhuu ohjaaja Marc Webbistä ja tämän suhteesta elokuvan tuottajiin: ”Hän oli hyvin kokematon ja meillä oli erittäin hyvä suhde ja tuottajilla oli omat mielipiteensä”, Horner aloittaa. ”Ja he eivät halunneet hänen panostaan. Ja Sonylla oli heidän oma ajatuksensa, ja he halusivat vain toimintaa.”

”Minulle syy tehdä elokuva oli se, että pidin ohjaajasta ja siinä oli mahdollisuus kirjoittaa jotain kahdelle päähenkilölle, joista toinen kuolee seuraavassa elokuvassa. Mutta sitten se seuraava elokuva olikin aivan hirveä, joten en halunnut tehdä sitä. Se oli vain kamala.”

The Amazing Spider-Man 3 saa nyt odottaa, sillä studio haluaa panostaa Hämähäkkimiehen pahikset yhteen keräävään Sinister Six -elokuvaan kasvattaakseen sarjisuniversumiaan yksittäisen elokuvan sijaan. Kolmas osa tarvinnee myös aivan uuden suunnan, jotta pettyneet fanit kiinnostuvat sarjasta uudelleen.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut