Stallonen aikaansa edellä olleesta toimintapätkästä tehdään sarja – Marvel-näyttelijä pääosassa

Yksi Syltyn suosikkielokuvista.

Vuoden 1981 toimintatrilleri Kadun haukat (Nighthawks) saa uusintaversion minisarjan muodossa.

Bruce Malmuthin ohjaama toimintatrilleri kertoi Sylvester Stallonen ja Billy Dee Williamsin esittämistä newyorkilaista poliiseista, jotka jahtasivat kansainvälistä terroristia (Rutger Hauer).

Sarjan pääosassa tullaan näkemään Marvel-leffoista ja The Purge -elokuvista tuttu Frank Grillo, joka paljasti sarjan olevan tekeillä The Beard and the Bald -podcastissa. Grillo tulee esittämään sarjassa DaSilvaa eli Stallonen hahmoa alkuperäisestä elokuvasta. Syltty tulee ohjaamaan sarjan.

– Teemme Kadun haukat uudestaan minisarjana: kahdeksan jaksoa. Esitän häntä (Stallonen hahmoa). Hän ohjaa ja tulee ohjaamaan ne ja sitten olemaan siinä… Se tapahtuu parasta aikaa puhuessamme. Myymme sitä juuri nyt, Grillo kuvaili.

Grillo on innoissaan sarjasta.

– Kuten sinä, minä tykkään Rockysta. Minä ihailen Stallonea ja olen tilanteessa, että hän istuu minua vastapäätä ja kertoo minulle, että olen ainoa henkilö esittämään tätä roolia. Tämä on mahtavaa!

Vaikka Kadun haukat ei ole Syltyn tunnetuimpia elokuvia, Stallone kertoi muutama vuosi sitten, että Kadun haukat oli aikaansa edellä ja yksi hänen suosikkielokuvistaan.

Lähde: JoBlo