Star Trek 3:een suuryllätyksiä, uusia maailmoja sekä kuuma tanssijatar

Star Trek 3:n ohjaaja Justin Lin lupaa leffan menevän sinne, minne muut trekit eivät ole aiemmin menneet. Lin kertoo, että luvassa on täysin alkuperäinen tarina sekä uusia maailmoja ja alien-rotuja.

”Se on täysin uutta ja tuoretta. Klingonit, Romulaanit ja muut rodut ovat mahtavia, mutta nyt on aika mennä syvemmälle. On ollut todella hauska luoda uusia maailmoja ja rotuja”, ohjaaja paljasti Deadlinen haastattelussa.

Kaksi edellistä J.J. Abramsin ohjaamaa trekkiä viettivät todella paljon aikaa maapallolla. Star Trek Beyond lupailee oikeaa avaruusseikkailun tuntua: on viisivuotistehtävän aika.

Toisaalta, kuten jo aiemmin uutisoimme, leffasarjan kolmas osa aikoo siirtyä pois hardcore-trekistä kohti valtavirtaisempaa otetta. Saapa nähdä.

Leffassa nähdään Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoë Saldaña, Anton Yelchin, Simon Pegg ja John Cho. Tulevaan Star Trekiin on myös yhdistetty Idris Elba sekä muun muassa Kingsman: Salainen palvelu -toimintakomediasta tuttu tumma tanssijatar Sofia Boutella.

Ensi-ilta on mitä luultavimmin ensi vuoden heinäkuussa.

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut