Star Trek -näyttelijätär pidätettiin itsensäpaljastamisesta alaikäisille lapsille

Minkähän takia näyttelijöiden pidätystarinat ovat aina niin omituisia? Nyt eräs Star Trek: Voyager -näyttelijätär joutui pulaan paljastettuaan riidan päätteeksi itsensä naapurille ja tämän lapsille.

Jennifer Lien, joka näytteli Kes-nimistä alienia Voyagerissa, oli kävelemässä kotiinsa 31. elokuuta. Hän käveli naapurinsa Kayla Clarkin talon ohi. Kaksi Kaylan lapsista itki kovaäänisesti pihalla, joten Lien päätti antaa naapurillisia neuvoja naapurin äidille. Tämän jälkeen koko homma muuttui omituiseksi, kuten toinen naapuri Carey Smith kertoo:

”Lien ryhtyi kovin vulgaariksi. Oikeasti todella häijyksi. Sanoin hänelle, että tämä olisi vain hiljaa ja jatkaisi matkaa. Aivan yhtäkkiä hän kuitenkin tempaisi paitansa ylös. Hän alkoi näyttelemään itseään naapureille. Hän sanoi ”Woo hoo”, ja minä kysyin, että noinko sinä kunnioitat lapsia? Tilanteessa ei ollut mitään järkeä. Sitten hän kääntyi ympäri ja tiputti housunsa.”

Clark soitti tässä vaiheessa hätänumeroon ja kutsui poliisipartion paikalle. Lien sai syytteet itsensäpaljastamisesta.

Kun näyttelijätärtä oltiin hakemassa oikeuteen 3. syyskuuta, Lien makasi alastomana sohvalla pelkkä huopa päällään: ”Minä en helvetti lähde mihinkään”. Hän ei suostunut pukemaan vaatteita päälleen, ja rupesi uhkailemaan poliiseja, että hän hoitaa heidät kaikki päiviltä.

Naisviranomainen kutsuttiin paikalle, ja Lienille kuljetettiin vankilavaatteet paikan päälle. Käsiraudoissa makaavalle Lienille puettiin linnavaatteet päälle, mutta hän ei vieläkään suostunut yhteistyöhön, vaan naikkonen jouduttiin kantamaan poliisiautoon. Lopulta Lien sai syytteet kahdesta itsensäpaljastamisesta alle 13-vuotiaille lapsille. Hänen takuukseen asetettiin 2 500 dollaria.

Alla näyttelijättären pidätyskuva.

Lien ei ole näytellyt vuosikausiin, mutta hänet pidätettiin aiemmin tänä vuonna pidätyksen vastustamisesta, törkeästä pahoinpitelystä ja vaarantuottamuksesta.

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut