Star Trek -tähti puhui palturia haastattelussa? William Shatner latasi heti vaiheiset ja tulitteli Twitterissä

Mikähän lienee tässäkin lopullinen totuus?

Star Trek -legenda William Shatner (Kirk) ei pitänyt siitä, mitä samassa sarjassa näytelleellä George Takeilla (Sulu) oli paljastettavanaan sarjan kulisseista. Shatner väitti Takein puhuvan omiaan.

Takei kertoi kokemuksistaan Star Trekissä David Tennantin haastattelussa. Takei väitti, että Leonard Nimoyn suosio ärsytti muita sarjan näyttelijöitä. Nimoy esitti sarjassa Spock-nimistä avaruusolentoa, joka hallitsi vulkanuslaisten tapaan tunteensa ja suhtautui kaikkeen loogisesti.

– Siitä tuli entistä enemmän äärimmäistä. Mitenkä sanoisin? Se alkoi tv-sarjasta. Siellä oli yksi hahmo, jonka karisma ja mysteerisyys oli kuin magneetti. Siis Spock, tuo outo avaruusolento terävillä korvilla. Hän kiehtoi yleisöä ja naiset ajattelivat: ”Minä olen se, joka voi herättää hänessä kiinnostusta.” Takei muisteli.

Takein mukaan Spock saikin paljon enemmän fanikirjeitä kuin muut, joka loi puolestaan epävarmuutta muissa näyttelijöissä.

– Jotkut näyttelijät tunsivat sen olevan yhden miehen show. Siitä kumpuaa jännitteitä, Takei jatkoi.

Shatnerilta ei mennyt kauan, kun hän twiittasi aiheesta. Hänen mielestään Takei puhui palturia ja hän saikin ”kapteeni Kirkiltä” läksytystä.

– George tarvitsee uuden harrastuksen. Nyt hän keksii asioita päästään. Me emme koskaan nähneet fanikirjeitä. Siksi on niin paljon sihteerien signeeraamia valokuvia. Me tuskin näimme Georgea. Hän oli paikalla enintään kerran viikossa. Miten hän tietäisi mistään mitään? Ainut kateellinen henkilö on George, Shatner tulitti.

Shatner itse on sanonut, ettei hän ole koskaan henkilökohtaisesti osoittanut huoliaan Nimoyta kohtaan. Sen sijaan hän on omien sanojensa mukaan esimerkiksi keskustellut tuottajien kanssa, aikovatko he muuttaa sarjan painopistettä Spockin suosion takia.

Shatnerin ja Nimoyn välit ovat tiettävästi olleet vähemmän helpot ainakin ajoittain. Shatner kertoi, ettei Nimoy enää puhunut viimeisinä vuosina ennen kuolemaansa hänelle. Shatner ei omien sanojensa mukaan tiennyt mistä tämä johtuu. Nimoy menehtyi vuonna 2015.

Lähde: Metro