Star Wars 7 tulee keskittymään tuttuihin hahmoihin oletettua enemmän

12.1.2014 13:57

The Hollywood Reporterin lähteiden mukaan Luke Skywalker, Han Solo ja prinsessa Leia ovat uudessa käsikirjoituksessa tärkeissä rooleissa.

J.J. Abramsin (Super 8) ohjaama uusi Star Wars -elokuva tulee keskittymään alkuperäistrilogian hahmoihin. Luke Skywalker (Mark Hamill), Han Solo (Harrison Ford) ja prinsessa Leia (Carrie Fisher) ovat käsikirjoituksessa tärkeimmissä rooleissa, kertoo The Hollywood Reporter.

Elokuvan käsikirjoittajaksi alun perin palkattu Michael Arndt (Little Miss Sunshine) keskittyi omassa käsikirjoituksessaan hahmojen jälkeläisiin, ja tutut hahmot olivat pienemmissä rooleissa. Arndt kuitenkin lopetti elokuvan parissa työskentelyn viime vuoden marraskuussa, ja tilalle asteli Lawrence Kasdan, joka tunnetaan erityisesti toisena Imperiumin vastaiskun käsikirjoittajista. Kasdan kirjoittaa elokuvan ohjaaja Abramsin kanssa.

Uudessa käsikirjoituksessa lapset olisivat pienemmissä rooleissa, ja nousisivat päärooleihin vasta trilogian toisessa ja kolmannessa osassa.

Lehti kertoo myös mahdollisista näyttelijäkiinnityksistä. Michael Fassbender (12 Years a Slave) on lehden lähteiden mukaan keskustellut ohjaajan kanssa roolista, kuin myös Hugo Weaving ja Girls-tv-sarjasta tuttu Adam Driver. Pelkästään ohjaajan kanssa tapaaminen ei tietenkään tarkoita mitään konkreettista, ja lehden lähteet muistuttavat Abramsin tavanneen tavallista useampien näyttelijöiden kanssa elokuvaa roolittaessaan.

Elokuvan ensi-ilta on 18. joulukuuta 2015. Tekijöillä on ollut vaikeuksia pysytellä aikataulussa. Kuvausten on määrä alkaa jo tämän vuoden keväällä. The Hollywood Reporter kertoi aikaisemmin tuottaja Kathleen Kennedyn pyytäneen elokuvan ensi-illan lykkäämistä vuoteen 2016, mistä Disneyn toimitusjohtaja Robert Iger kieltäytyi.

Badass Digest-sivusto epäili viime lokakuussa Igerin kieltäytyneen ilmestymispäivän lykkäyksestä siksi, että toimitusjohtaja on luvannut Disneyn osakkeenomistajille Star Warsin ilmestyvän vuoden 2015 aikana. Elokuvan epäillään tuottavan melkoisesti rahaa, ja joulu on taloudellisesti tuottoista aikaa esimerkiksi oheistuotteiden myynnille.

(Episodi/MH)

Lisää luettavaa