Star Wars -fanit riemuissaan: suosikkihahmo teki paluun The Book of Boba Fettin uusimmassa jaksossa

Ehdottomasti sarjan paras jakso tähän mennessä!

28.1.2022 11:00

Joulukuun lopulla käynnistynyt uusin Star Wars -sarja The Book of Boba Fett on ollut harmillisen pitkäpiimäistä katsottavaa. Tähän tuli kuitenkin vihdoin kauan kaivattu muutos, kun viides jakso toi tutun ja paljon ylistetyn suosikkihahmon takaisin kuvioihin. Spoilerivaroitus – luethan eteenpäin vain omalla vastuulla!

Viime viikolla esitetty neljäs jakso sai fanit teorisoimaan The Mandalorianin nimikkohahmon mahdollista paluuta, kun loppukohtauksen taustalla kuultiin pätkä sarjan tuttua tunnusmusiikkia. Päähahmot Fett (Temuera Morrison) ja Shand (Ming-Na Wen) keskustelevat kohtauksessa siitä, että he kaipaisivat palkattua apua vahvistaakseen asemaansa Tatooine-planeetalla.

Ja kyllä vain fanit olivat oikeassa! Viides jakso toimi Pedro Pascalin näyttelemän Din Djarinin – tuttavallisesti Mandon – comeback-osuutena. The Mandalorianin toinen tuotantokausi päättyi reilu vuosi sitten tunteikkaasti Djarinin ja Grogun teiden eroamiseen, minkä jälkeen fanit ovat kuumeisesti odottaneet näkevänsä kuinka heidän tarinansa oikein jatkuukaan.

Pascal loistaa jälleen roolissaan ja Bryce Dallas Howardin ohjaama jakso tarjoaakin monipuolista viihdettä koko kestonsa ajan. Mukaan mahtuu toimintaa, Mandalorian-loren syvennystä, tunteikkuutta, huumoria sekä vauhdin hurmaa. Kaikkea sitä, mitä sarjasta on tuntunut tähän asti puuttuvan – aitoa Star Wars -tunnelmaa.

Onkin melkoisen paljonpuhuvaa, kun jakso, jossa sarjan nimikkohahmo ei esiinny ollenkaan ja jossa keskitytään aivan muihin kuvioihin kuin aiemmin, on sen ylivoimaisesti parasta antia. Toivottavasti tämä uusi laadun taso pysyy Mandon avustuksella yllä vielä kauden kahden viimeisen jakson ajan.

The Book of Boba Fett ja The Mandalorian ovat katsottavissa Disney Plus -suoratoistopalvelussa. Alla internetin mainioita reaktioita uusimpaan jaksoon.

@andrewsvisual

MandaGoat #Starwars #Mando #mandalorian #bobafett #bookofbobafett #mandalorian #Mando #movies #fyp #ifb

♬ original sound – Agst_val

Lisää luettavaa