Star Wars -fanit saivat oman läppärin

16.10.2015 16:30

Tähtien sota -faneille on nyt saatavana oma kannettava tietokone, jonka luvataan antavan ainutlaatuisia elämyksiä.

Saamamme tiedotteen mukaan HP:n uudessa tuotteessa on hyödynnetty Lucasfilmin media-arkistoja.

”Löytyneen materiaalin pohjalta syntyi runsaasti uniikkia materiaalia ja efektejä sisältävä tietokone”, tiedotteessa hehkutetaan.

Muotoilussa on haettu taistelussa karaistunutta ulkoasua. Saranaan on kirjoitettu Galactic Empire, ja näppäimistö on koristeltu Galaktisen Imperiumin iskujoukkojen hahmoilla. Kosketuslevyn muotoilu muistuttaa X-siipisen hävittäjän ohjausjärjestelmää, ja pimeän puolen innoittamana näppäimistössä on punainen taustavalo.

Napsauttamalla Imperiumin tunnuksen kuvaketta pääsee Star Wars -komentokeskukseen, jossa voi selata erilaisia teemoja ja valikoimia. Sisältökokoelmassa on muun muassa yli tuhat kuvaa Star Warsin 40-vuotisen historian ajalta. Windowsin tavalliset ilmoitusäänet voi korvata vaikkapa R2-D2:n tai valomiekan äänillä.

Tietokoneessa on myös Marvelin ensimmäinen Star Wars -sarjakuva, e-kirjakatkelmia eri Star Wars -osista ja elokuvien trailereita.

Aurebesh-fontin ansiosta voi kirjoittaa galaktisella peruskielellä. Roskakori on korvattu Kuolemantähti-kuvakkeella – tyhjänä ehjä, täytenä tuhottu.

Star Wars -läppärin hinta alkaa 799 eurosta. Lisävarusteeksi saa hankittua suojakotelon.

(Episodi/JH)

Lisää luettavaa