Star Wars -ikoni haukkui rajusti Lucasin prequel-trilogiaa

Mikäli George Lucas on yhtään kiinnittänyt huomiota asiaan, hän tietää että valtaosa ihmisistä ei ihmeemmin pidä prequel-trilogiasta, tai että se oli vähintäänkin valtavien odotuksien jälkeen pettymys. Nyt Lucasin elokuvauniversumissa pitkään viihtynyt C-3PO:ta esittävä Anthony Daniels vääntää tikaria haavassa:

– Efektit ovat hienoja, mutta niissä ei ole pointtia. Taito on olemassa, mutta mitä sitten? Kylmyys, se on kuvaileva sana. Jopa kolkkous, Daniels vuodatti The Guardian -lehdelle.

Danielsin mukaan uuden Star Wars -elokuvan ohjaaja J.J. Abrams on ollut myös yhteistyöhaluisempi kuin Lucas. Näyttelijä epäili, että yhteistyöhaluttomuus oli yksi syy, miksi prequel-tarina ei löytänyt tietään fanien sydämiin.

Cinema Blendin mukaan J.J. Abrams yrittää saada Force Awakensista samantyylisen, kuin alkuperäisestä trilogiasta. Haastatteluissa Abrams on sanonut, että hän yrittää toisintaa tyylin, millä kohtauksia kuvattiin 70- ja 80-luvuilla, saavuttaakseen alkuperäisen trilogian lämmön ja taian. Tietokone-efektejä pyritään myös välttämään ja Danielsin mukaan näyttelijöillä on jopa seiniä ympärillään, sinisten taustojen sijaan.

Kuva: Tähtien sota: Episodi I – Pimeä uhka

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut