Uusista Star Wars -näyttelijöistä vain huhuja – kässäri valmis

20.1.2014 11:41

Tulevan seitsemännen Star Wars -elokuvan ohjaaja J.J. Abrams kertoo, että uuden episodin käsikirjoitus on valmis. Abrams paljasti asian Television Critics Associationin pressikiertueella, jolla hän on markkinoimassa uutta tv-ohjelmaansa.

Viime lokakuussa uutisoitiin, että Oscar-voittaja käsikirjoittaja Michael Arndtin jättäneen projektin. Hänet korvasivat ohjaaja Abrams ja alkuperäiset Imperiumin vastaiskun käsikirjoittaja Lawrence Kasdan. Nopeaan tahtiin valmistuneen käsikirjoituksen sisällöstä ei ole paljastettu mitään.

Abramsin mukaan myös mahdollisten näyttelijöiden kanssa on jo käyty keskusteluja. Yksi vahvistetuista vaihtoehdoista vielä tuntemattomaan rooliin on Breaking Badista tuttu Jesse Plemons. Plemons on kuitenkin vain yksi nimi pitkässä listassa näyttelijöitä, joiden esiintymisestä varsinaisessa trilogiassa ei ole vieläkään saatu varmuutta.

Disney osti oikeudet Star Wars -universumiin viime vuonna ja ilmoitti tuolloin suunnitelmista julkaista uusi trilogia. Episodi VII:n lisäksi tuotantoon aiotaan laittaa muutamia samaan universumiin sijoittuvia spin-off-elokuvia, jotka eivät nykyisten tietojen mukaan kuitenkaan ole osa Marvel -elokuvauniversumin tapaista suurempaa elokuvasta elokuvaan jatkuvaa tarinakokonaisuutta.

Elokuvan suunniteltu ensi-iltapäivä on tällä hetkellä 18. joulukuuta 2015.

Lähde: Empire

(Episodi/JA)

Lisää luettavaa