Star Wars -ohjaaja Gareth Edwards paljasti uusien Imperiumin iskujoukkojen alkuperän

Fanit ovat saattaneet joskus ihmetellä, mikseivät Imperiumin iskujoukot osu mihinkään. Johtuisiko se siitä, että joukot eivät ole sieltä parhaimmasta päästä?

Rogue One: A Star Wars Story -elokuvassa selviää lopultakin, että Imperiumin eliitti menikin kouluttautumaan toiseen ryhmään – Death Trooperseihin, jotka pukeutuvat mustiin suojavarusteisiin.

– Yksi mahtavista jutuista, joita pääsee toteuttamaan Star Wars -filmiä tehdessä on se, että pääsee tutkimaan Lucasfilmin arkistoja, Rogue One ohjaaja Gareth Edwards hehkutti.

Edwards löysikin arkistoista konseptitaidetta ajalta ennen Tähtien sotaa, josta hän bongasi tavallista pidempiä ja hoikempia iskujoukkojen sotilaita. Edwardsin mielestä ne näyttivät tavallaan kuin Imperiumin SAS-erikoisjoukoilta. Tästä hän sai idean luoda uudenlaisen sotilaan, joka itse asiassa osuu johonkin aseellaan.

Pistää tietenkin miettimään, missä nämä erikoisjoukot olivat, kun heitä olisi tarvittu Endorissa laittamassa kapinalliset ruotuun. Slash Film arvelee, että tämä selitetään tulevassa viralliseen Star Wars -kaanoniin kuuluvassa kirjassa.

Rogue One: A Star Wars Story saa ensi-iltansa 16. joulukuuta 2016.

rogue-one-death-trooper

Lähde: Slash Film

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut