Star Wars -ohjaajan uutuuselokuva sai täystyrmäyksen – tekijä yllättyi katkerasta vastaanotosta

Jotkut Star Wars -fanit ovat huolissaan Episode IX:n tulevaisuudesta.

27.6.2017 12:06

Safety Not Guaranteed ja Jurassic World -elokuvat ohjanneen Colin Trevorrow’n uusin elokuva The Book of Henry on saanut täyslaidallisen haukkuja kriitikoilta.

Elokuvan Rotten Tomatoes -tuoreus kiikkuu tällä hetkellä 23 prosentissa, ja monet kriitikot kutsuvat sitä täydelliseksi sekasotkuksi. Hollywood Reporterin toimittaja on The Book of Henryn nähtyään jopa peloissaan tulevan Star Wars -elokuvan kohtalosta.

”Me jotka olemme antaneet itsemme välittää uusimmasta Star Wars -trilogiasta saatamme alkaa pelätä ajatusta Trevorrow’n ohjaamasta Episode IX:stä”, kirjoittaa Leslie Helperin arviossaan.

Trevorrow on Empiren podcastissä avautunut The Book of Henryn saamasta vastaanotosta, eikä ohjaaja yritä peitellä pettymystään ja suruaan.

”On se vähän sydäntäsärkevää”, Trevorrow sanoo. ”Emme odottaneet tällaista katkeraa inhoa elokuvaa kohtaan.”

”Haluanko loppujen lopuksi olla joku, joka miellyttää sekä yleisöä että kriitikoita? Ehdottomasti. Tuottaako se valtavaa pettymystä? Kyllä vain”, ohjaaja kertoo.

Testinäytöksissä hyvin toiminut elokuva ei ole Trevorrow’lle häpeätahra, vaan tämä puolustaa teosta ylpeänä.

”Seison elokuvan takana. Tiedän sen olevan jotain, josta olen todella ylpeä, ja josta kaikki sen tekijät ovat todella ylpeitä.”

Gregg Hurwitzin käsikirjoittama The Book of Henry kertoo lapsinerosta, jonka avulla Naomi Wattsin esittämä yksinhuoltajaäiti yrittää pelastaa nuoren tytön tämän väkivaltaisen isäpuolen armoilta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia