Mahdollisen Star Wars -tv-sarjan käsikirjoittaja: ”Riitelin Georgen kanssa siitä, mitä Darth Vader sanoisi!”

Kaikki eivät taida tietääkään, että George Lucasilla oli tosissaan työn alla Star Wars: Underworld -tv-sarja, jossa olisi esiintynyt muun muassa nuori Han Solo, Lando sekä muita tuttuja hahmoja kaukaisesta galaksista. Tuottaja Rick McCallum sanoi, että sarjassa olisi ollut synkkä sävy, kuin ”Imperiumin vastaisku steroideissa.” Lucas kuitenkin ymmärsi jossain vaiheessa, että tv-sarjan efektit olisivat vielä liian kalliita toteuttaa ja projekti jäi telakalle.

Lucas ehti työskentellä McCallumin kanssa jonkin aikaa, laittaen pystyyn käsikirjoittajatiimin, joka kynäili 50:n jakson verran materiaalia. Nyt eräs herra tuosta tiimistä, Ronald D. Moore, on raottanut verhoa tuosta ajasta. Moore kertoi, että ”oli yksi hienoimpia kokemuksiani istua huoneessa George Lucasin kanssa riidellen Darth Vaderista… Miettien mitä Darth Vader sanoisi tässä tai tuossa tilanteessa?”

Käsikirjoittaja ei osaa sanoa, tullaanko käsikirjoitukset hyötykäyttämään jossain vaiheessa Disneyllä nyt, kun Disney osti Lucasfilmin. Huhumyllystä kuitenkin tipahti hiljattain murusia, kun Cinelinx raportoi, että Star Wars -tv-sarja on edelleen mahdollinen, mutta Disney haluaa ensin määritellä tulevien elokuvien aikataulut.

Aikatauluilla on merkitystä siksi, että tv-sarjaa kuvattaisiin samoilla Pinewoodin studioilla, kuin elokuviakin. Tällä taas on tarkoitus saavuttaa autenttinen tunnelma, jonka ei pitäisi erottua liikaa elokuvista.

Lucasin ohjaajan kyvyistä voi olla montaa mieltä, mutta käsikirjoittajan ja ideoijan hommat mies osaa, joten ehkä niistä 50:stä käsikirjoituksesta voisi jotain ammentaa mahdolliseen Disneyn tulevaan Star Wars -sarjaan. Alla video Ronald D. Mooren haastattelusta.

Please enable Javascript to watch this video

Kuva: Tähtien sota

Lähteet: Collider, Collider, Collider, Cinelinx

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut