Steven Seagal pisti kanssanäyttelijää turpaan mitättömästä syystä – nämä tähtinäyttelijät tekivät kamalia asioita työtovereilleen

Nämä tähdet sikailivat kuvauksissa.

Whatculture teki videon, jossa listataan tähtinäyttelijöitä, jotka tekivät kamalia asioita kanssanäyttelijöilleen.

Videossa kerrotaan esimerkiksi tapauksesta, jossa Steven Seagal kävi käsiksi John Leguizamoon Ratkaisun hetket -elokuvan kuvauksissa, koska Leguizamo oli nauranut Seagalin sanomisille.

Katso video alta. Whatculturen lista on tekstimuodossa sen alla.

YouTube video

10: Dustin Hoffman löi varoittamatta Meryl Streepiä naamaan Kramer vastaan Kramer -elokuvan kuvauksissa.

9. Bill Murray haukkui ja vähätteli Lucy Liuta Charlien enkelit -elokuvan kuvauksissa. Yhdessä vaiheessa Liu hyökkäsi Murrayn kimppuun, koska tämä oli sanonut, ettei Liu osaa näytellä ollenkaan.

8. Robert Shaw kiusasi Richard Dreyfussia Tappajahain kuvauksissa. Alkoholisoitunut Shaw oli vaikea koko tuotannon ajan. Hän muun muassa haukkui Dreyfussia lihavaksi ja huolimattomaksi. Raporttien mukaan kaksikko inhosi toisiaan yli kaiken.

7. Ihmemaa Oz -elokuvassa Dorothya esittänyt Judy Garland joutui elokuvan muiden päätähtien kiusaamaksi. Ray Bolger, Bert Lahr ja Jack Haley kohtelivat Garlandia huonosti, koska he kokivat jäävänsä tämän varjoon.

6. Steven Seagal pahoinpiteli John Leguizamoa, kun he tekivät Ratkaisun hetket -elokuvaa. Seagal tuli harjoituksiin ja kertoi kaikille olevansa pomo ja että hänen sanansa on laki. Leguizamo luuli tämän olevan vitsi, joten hän rupesi nauramaan. Seagal työnsi Leguizamon seinää vasten ja löi tältä ilmat pihalle kyynärpäällään.

5. James Franco hakkasi Tyrese Gibsonia oikeasti, kun he kuvasivat Annapolis-elokuvan nyrkkeilykohtauksia. Franco halusi metodinäytellä, joten hän löi Gibsonia kunnolla.

4. Shia LaBeouf ja Tom Hardy päätyivät tappelemaan Laittomat-elokuvan kuvauksissa. LaBeouf löi Hardylta tajun kankaalle.

3. Mitä tapahtuikaan Baby Janelle? -elokuvan kuvauksissa Joan Crawford halusi tehdä Bette Davisin elämän mahdollisimman hankalaksi. Hän esimerkiksi laittoi taskuihinsa painoja, kun he kuvasivat kohtausta, jossa Davis raahaa Crawfordia huoneen halki. Kohtauksen tekemisestä tuli todella vaikeaa, koska Davisilla oli muutenkin selkäongelmia.

2. Tommy Lee Jones jatkuvasti tylytti Jim Carreyta Batman Foreverin kuvauksissa. Lee Jones kertoi Carreylle inhoavansa tätä ja ettei hän halua työskennellä tämän kanssa.

1. Robert Downey Jr. mursi Halle Berryn käden Gothikan kuvauksissa. Kaksikko kuvasi kamppailukohtausta, kun Downey Jr. meni vahingossa liian pitkälle ja mursi Berryn käden. Tämän takia kuvauksiin tuli kahdeksan viikon tauko.

Lähde: Whatculture/Youtube