Steven Spielbergin seuraava projekti: Jurassic Park -kirjailijan viimeinen kirja

Steven Spielberg oli yksi Jurassic Worldin tuottajista, joten legendaarisella ohjaajalla on meneillään melko mukava kesä. Jurassic Park -leffasarjaa ei kuitenkaan olisi syntynyt ilman kirjailija Michael Crichtonia.

The Wrap kertoo, että Spielbergin DreamWorks Studios olisi ostanut Crichtonin viimeiseksi jääneen novellin oikeudet. Crichton menehtyi vuonna 2008. Spielbergiä tulee avustamaan Jurassic Park/Indiana Jones/Paluu tulevaisuuteen -tuottaja Frank Marshall.

Micro-niminen romaani kertoo opiskelijoista, jotka palkataan työskentelemään mysteeriselle bioteknilliselle laitokselle Havaijille. Hommat luisuvat kuitenkin käsistä hyvin nopeasti. Päähenkilömme eksyy keskelle sademetsää, miniatyyrikoossa.

Spielberg vertaa Microa Jurassic Parkiin: ”Olemme erittäin onnekkaita, että pääsemme tekemään Micron. Michaelille [Crichton] koko merkitsi paljon, oli se sitten Jurassic Parkin jättimäiset dinot tai Micron mini-ihmiset.”

Jurassic Parkista tuli Crichtonin suurin hitti, mutta scifi-kirjailijan teoksiin kuuluvat myös esimerkiksi The Andromeda Strain, Sphere, Congo ja Timeline. Hän oli myös suositun lääkärisarja ER:n luoja.

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut